Élelmiszeripari higiéniai tájékoztató

Téma rövid összefoglalása

  • Az élelmiszerek előállításának, forgalomba hozatalának bejelentési és higiéniai szabályai.
  • Élelmiszeripari higiénia alapfogalmak.
  • Élelmiszer előállítására és forgalmazására vonatkozó rendeletek, szabályok, kötelezettségek.
  • Élelmiszerjog általános elvei.
  • Fogyasztók érdekeinek védelme.
  • Élelmiszerbiztonsági követelmények.
  • Élelmiszerekre vonatkozó kötelezettségek.
  • Nyomon követhetőség.
  • Élelmiszer előállító üzem környezetére, berendezésre, szállításra vonatkozó követelmények.

Az előadás zárásaként kérdések – válaszok.

Tájékoztató időtartama: 90 perc

Az előadásokat min. 20 fős csoportlétszám esetén indítjuk, a kezdésről minden érdeklődőt értesítünk.

A négy előadást egy napra szervezzük, így mind a négy blokkon való részvétel lehetséges, de egy-egy program meghallgatása is adott.

Az előadásról, és a költségekről további információt lehet kapni  e-mail-ben (oktatas@original-team.hu), vagy telefonon (+36-30-234-6090).